De Notenwinkel van Wijk

De Notenwinkel van Wijk! Voor al uw Kerstpakkettengevuld met de allerlekkerste vers gebrande noten, delicatessen, wijn en bonbons. 

En Desiree heeft de beste keuze gemaakt! Zij voelt zich als een vis in het water en is in De Notenwinkel van Wijk, zij is een op en top gastvrouw! Samen met haar team zorgt zij dagelijks voor een zeer gastvrij welkom in de winkel.

John zijn inzet, lef en enthousiastme bracht zijn De Notenwinkel van Wijk in Wijk bij Duurstede begin 2016 tot de 2e plaats van de Beste Noten Speciaalzaken van Nederland! Wat een topprestatie!!

2e plaats Beste Notenspeciaalzaak van Nederland 2016

Dagelijks voorziet inmidddels alweer lange tijd Desiree, de opvolger van John, haar klanten van onder andere vers gebrande noten, leuke cadeau's, heerlijke koffie of een lekkere bonbon.

Het assortiment in de winkel wordt dagelijks aangepast, altijd is er wel een nieuwe notenmix, een aparte fles wijn, of een andere noviteit waarmee Desiree de klanten steeds verrast. Dat is de kracht van De Notenwinkel van Wijk!

Kom eens langs en bezoek de mooie De Notenwinkel van Wijk van Desiree in het toeristische stadje Wijk bij Duurstede aan de Lek. 

O ja, bent u nieuwsgierig geworden? Wenst u informatie over een bepaald product of de leveringstijden?


 
Contactgegevens:

Veldpoortstraat 9
3961 BK Wijk bij Duurstede 

Winkel open: Dinsdag tm vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur.
Koopavond: vrijdag tot 19:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Alle Koopzondagen

Tel: 0343-447832
Email: info@denotenwinkelvanwijk.nlBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Cestbon Kertspakket 2

Copyright © Ventura Connect Group BV 2019

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Kerstpakketten