CestBon Bonbons

C'est Bon Wijk bij Duurstede verkoopt fantastische goede handgemaakte en ambachtelijke chocolade art en bonbons.
De bonbons wordt geleverd door Chocolaterie Zuccotto uit IJsselstein. Ook uitermate geschikt voor verwerking in een Kerstpakket.

John, uw gastheer, is ook woonachtig in IJsselstein, het is dan ook een logisch gevolg van dat er in de winkel bijna dagelijks nieuw gemaakte bonbons aan het assortiment wordt toegevoegd. Met deze keuze onderscheidt C'est Bon Wijk bij Duurstede zich van de vele fabrieks chocolade producten.

Ook worden er vele lokale producten gebruikt bij de bereiding van de mooie bonbons. Wat denkt u van een witte of pure Pindakaas Bonbons, gevuld met de zelfgemaakte pindakaas of een Marsepeinen Kaneel Bonbon met het C'es Bon logo én de kasteeltoren van Wijk bij Duurstede. Hoe uniek is dat?

De Tawny Port bonbons wordt gemaakt met de door ons geleverde Tawny Port en zo zijn er nog meer diverse unieke chocolade producten.

Eén van de heel speciale pure bonbons is de Uganda 80%. Deze Bonbon heeft een vulling van mango puree en 80% chocolade uit Oeganda. Doordat deze bonbons met honing is gezoet is deze ook geschikt voor mensen met diabetes.

Ook de Vijg-Granaatappel Bonbons is gezoet met honing en daardoor geschikt voor diabeten.

C'est Bon Handgemaakte Ambachtelijke Chocolade en Bonbons

Er wordt ook mooie en hele lekkere Chocolade Art gemaakt. Een Luxe Chanel Tas of een mooi Chocolade Plantenbakje, allemaal handgemaakt van de beste Chocolade. U slaagt altijd bij C'est Bon Wijk bij Duurstede!

O ja, bent u nieuwsgierig geworden? Wenst u informatie over een bepaald product of heeft u een hele speciale Chocoladewens? Mail ons dan even!


Bekijk ook andere Adviesplaats sites: